Ustanova Franca Rozmana Staneta vabi na

dobrodelni koncert

Samo en cvet,

posvečen 100. obletnici rojstva Karla Destovnika Kajuha,

ki bo v soboto, 9. aprila 2022, ob 17h, v Rdeči dvorani v Velenju.

 

Vstopnina za posameznika znaša 10 EUR. Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena za izvedbo programov Ustanove Franca Rozmana Staneta, za dobrodelne namene programov blaženja socialne stiske vojnih veteranov ter spodbujanja založniške in druge dejavnosti na domoljubnem oz. veteranskem področju.

Kako do kart za posameznike?

Karte za izven bodo na voljo na Festivalu Velenje, Titov trg 4, Velenje in rezervacije na e-naslovu vstopnice@festival-velenje.si  .

Kako do kart za člane ustanoviteljic Ustanove Franca Rozmana Staneta in Zveze borcev?

Ustanovitelji Ustanove Franca Rozmana Staneta in Zveze borcev boste preko svoje mreže članstva zbrali sezname s številom posameznikov, ki se bodo udeležili dobrodelnega koncerta Samo en cvet v Velenju. Zato prosimo, da podatke o številu udeležencev za posamezno združenje predhodno uskladite z našo sodelavko Romano Jemec na naslov romana.jemec@ustanova-frs.si ali na telefon 01 434 44 45 najkasneje do 24. marca 2022.

Nato se bomo dogovorili o prevzemu kart, sredstva pa boste za skupno število udeležencev iz vaše organizacije, kot donacijo, nakazali na TRR Ustanove Franca Rozmana Staneta št. SI56 0201 0003 5787 825, odprt pri NLB d.d. Ljubljana in dodali namen Samo en cvet.

Število vstopnic je omejeno, zato prosim da z rezervacijo kart pohitite!

 

Vljudno vabljeni!

Marijan Križman,
predsednik uprave
Ustanove Franca Rozmana Staneta

VABILO Samo en cvet, 9.4.2022